Ontmoet je coach:
Ben

Geboren in München

Half Zuid-Afrikaans / Half Duits

Gecertificeerd Project IJzersterk Coach

Favoriete oefening: Bankdrukken

Geobsedeerd door fitness en voeding sinds 2017

01. Kracht door verantwoordelijkheid

Geloof in potentie:

Ik word gedreven door de overtuiging dat we meer kunnen bereiken dan we voor mogelijk houden. Door ons te omringen met de juiste mensen die in ons geloven en ons over onze grenzen duwen, ontdekken we onze ware potentie.

 

Succes in samenwerking:

Mijn aanpak gaat over het vinden van kracht in samenwerking. Een partner in je reis om ervoor te zorgen dat je verantwoording aflegt, wat van vitaal belang is om je doelen te bereiken. Deze overtuiging is niet alleen theoretisch; het is een principe waar ik naar leef, zoals blijkt uit mijn eigen succes met mijn fysieke transformatie en de prestaties van de mensen die ik begeleid.

02. Voeding en fitness: Een holistische benadering

Voeding als basis:

Ik ben ervan overtuigd dat een goede gezondheid begint met voeding, ondersteund door fitness. Samen vormen ze de basis van een ijzersterke levensstijl waarin het bereiken van persoonlijke mijlpalen een bron van vreugde en zelfvertrouwen wordt.
 

Een leven buiten de sportschool:

Het bereiken van fitnessdoelen is slechts het begin. De echte overwinning is het toepassen van de discipline, de veerkracht en het zelfvertrouwen die je krijgt door deze prestaties om de uitdagingen van het leven te overwinnen. Het gaat erom volledig van het leven te genieten, zonder afbreuk te doen aan je gezondheid of ambities.

03. Een reis geworteld in echte ervaring

Kennis door ervaring:
Mijn reis in fitness en voeding is opgebouwd door samen te leven met, te leren van personal trainers, eindeloze zelfstudie en mede-eigenaar te zijn van Project IJzersterk. Deze ervaringen hebben me een diep en gevarieerd inzicht gegeven, waardoor ik anderen effectief kan begeleiden.
 

Persoonlijke en professionele triomfen:
Mijn reis omvat het transformeren van mijn eigen gezondheid en lichaamsbouw, het vestigen van persoonlijke records in de sportschool terwijl ik 10 kg afviel, en het niet opofferen van het plezier van lekker eten. Als ik getuige ben van de transformatie van een cliënt, van onzeker naar trots op zijn of haar lichaamsbouw en hernieuwd zelfvertrouwen, dan onderstreept dat de impact van ons werk samen.