Over ons

Missie

Het is onze missie om een gezond, sterk en fit lichaam voor iedereen toegankelijk te maken. Niet alleen zodat je er beter uitziet, maar ook omdat een degelijke dosis spiermassa en een laag vetpercentage ervoor zorgen dat je sterker en gezonder bent.

Wat wij doen

Wij helpen je fysiek te transformeren in 12 weken, ook met een druk en sociaal leven. Met de juiste aanpak kun je gewoon uit eten blijven gaan en hoef je niet elke dag in de gym te staan om resultaat te boeken. Met onze simpele, efficiënte en effectieve methode haal je het maximale uit de tijd die jij beschikbaar hebt voor je training en voeding. Ook bieden we je de tools om het behaalde resultaat de rest van je leven te behouden.

Het probleem

In onze ogen zou een IJzersterke levensstijl normaal moeten zijn, maar op het moment is dit voor de meeste mensen ver van de norm. De ‘weightloss industrie’ is meer dan 200 miljard waard en groeit elk jaar, maar ondertussen heeft zes op de tien mensen overgewicht en stijgt het aantal mensen met obesitas in zorgwekkend tempo.

Hoewel er zoveel informatie beschikbaar is, is fit worden nog nooit zo verwarrend geweest. Het internet staat vol met tegenstrijdige en ronduit misleidende informatie. Poeders, pillen, hippe programma’s en extreme diëten worden als “quick-fix” gepresenteerd maar fiksen niets meer dan de commerciële belangen van de industrie.

De meeste mensen slagen er niet in om duurzame resultaten te behalen in vetverlies of spieropbouw. Dit is niet omdat ze hun best niet doen, maar omdat ze de verkeerde informatie hebben gekregen. Wij willen hier verandering in brengen en fit zijn toegankelijk maken voor iedereen!

De oplossing

Fit zijn is niet ingewikkeld. Met de juiste aanpak kan iedereen zijn lichaam transformeren zonder zijn sociale leven hiervoor op te offeren.

Wij maken het verschil door middel van:
* Simpele en oprechte informatie
* Effectieve tips
* Duurzame strategieën
* De accountability van een goede coach
* Een community van mensen die kracht en gezondheid voorop stellen

Dit is waar we voor staan. Samen met jou maken we fit, sterk en gezond zijn weer normaal.

Klaar om IJzersterk te worden?

De coaches

Bernard Reichling

Coach & Eigenaar

Bernard is een resultaatgerichte online transformatiecoach met een passie voor groei.

Naast zijn werk als coach en eigenaar van Project IJzersterk is hij een eeuwige student die altijd bezig is om zijn kennis en kunde te vergroten.

Al sinds 2016 is hij actief als coach en heeft hij honderden mensen getraind en meerdere Men’s Health-covermannen begeleid. Deze praktijkervaring en de opleidingen die hij heeft gevolgd maken hem een expert op het gebied van training en voeding voor spiergroei en vetverlies.

In zijn eigen trainingen richt Bernard zich op spiergroei. Bernard is niet altijd fit en sterk geweest, zijn lichaam en kennis zijn gegroeid door een combinatie van passie en hard werken. Bernard zijn aanpak staat voor hard trainen, slimme voeding en recht op het doel af.

Thijs Haasnoot

Coach

Dit is Thijs. Met ruimte voor humor en een nuchtere aanpak is hij sinds 2012 mensen naar hun doelen aan het helpen.

Kracht, massa en ijzer zijn zijn heilige triniteit. Wat hem drijft in zijn eigen training is super sterk zijn en tegelijkertijd goed eruit kunnen zien. Zijn sportieve wortels zijn terug te vinden in de vechtsport, wat verklaard dat hij met veel plezier elke zondag UFC terug kijkt.

Hij leest graag over training en voeding, maar ook geschiedenis, psychologie en filosofie zijn terug te vinden in zijn boekenkast. Zijn lievelingsfilms zijn 300 en gladiator, in die volgorde. Gevolgde opleidingen zijn o.a CIOS sgv, Menno Henselmans PT cursus en Precision Nutrition.

Daarnaast leerden duizenden bladzijden en uren op het internet, honderden klanten en kilo’s chalk hem wat er voor nodig is om gespierd, droog en sterk te zijn.

Zijn specialiteit ligt in spiermassa opbouwen, vet verliezen en tegelijkertijd kapot sterk worden.

Don van Tongeren

Coach

Don is een IJzersterke online coach die zich focust op de ontwikkeling van spiermassa, kracht en een sterke discipline.

Als ex topsporter weet hij hoe het is om het maximale uit jezelf te kunnen halen en net dat extra beetje te kunnen geven. Don geeft je de tools om zelf ook die extra stap te zetten en jezelf te overtreffen. Hij deelt graag zijn ruime kennis en ervaring als atleet en coach en weet daardoor het beste uit zijn klanten naar voren te brengen. Hij is de perfecte coach om mee droog te trainen, sterker te worden of voor een fotoshoot te preppen. Hij leert je niet alleen de gewoontes om je doel te behalen, maar ook om je nieuwe lichaam te onderhouden.

Don heeft zelf Diabetes en weet dan ook goed hoe om te gaan met tegenslagen. Hij helpt je dan ook graag door moeilijke punten heen binnen je trainingen en andere aspecten in je leven waar je tegen aan loopt die je progressie hinderen.

Wil je maximaal resultaat behalen, spiermassa opbouwen of droog trainen als nooit tevoren, dan is Don de coach voor jou.

Joris Lunde

Coach

Coach Joris is een gecertificeerde personal trainer met een no-nonsense aanpak in zijn coaching. Als online coach begeleidt hij je door jouw kracht en spiermassa naar het volgende niveau te brengen.

Joris maakt gebruik van een persoonlijke en meetbare aanpak, met flexibiliteit voor de imperfectie van het dagelijkse leven. Hij zorgt ervoor dat jij kan aankomen in spiermassa en/of droger wordt dan de sahara, op een toegankelijk niveau.

In zijn trainingscarriere is Joris tientallen kilos aan spiermassa aangekomen, dus hij weet hoe het is om een fysieke transformatie te maken.

Door zijn eigen ervaring als krachttrainingsatleet, gecombineerd met jaren praktijkervaring als coach, brengt hij jou naar het het volgende niveau met gewoontes voor het leven.

Wil jij een fysiek waar je u tegen zegt, gecombineerd met de kracht die je verwacht van een droog en gespierd lichaam? Dan is Joris de coach voor jou.

Romy van dijk

Coach

Coach Romy:

“Doorgaan bij tegenslagen, dat is wat topsport mij geleerd heeft. Echter is dit niet alleen belangrijk voor topsporters, want iedereen krijgt ermee te maken.

Ik ben niet altijd fit geweest, maar fit zijn, je sterk voelen en lekker in je vel zitten maakt alle facetten van het leven leuker. Daarom ben ik van mening dat sport en gezonde voeding altijd een plekje in je leven moet hebben. Het is iets waar je bij tegenslag op kunt terugvallen en ervoor zorgt dat je sterker in het leven staat.

Nu de wedstrijden achter mij liggen help ik anderen om sport ook onderdeel van hun leven te maken. Al 6 jaar zet ik me in als personal trainer. Samen met mijn cliënten ga ik op zoek naar een werkwijze die duurzaam is zodat ze zich altijd sterk en fit kunnen voelen.”

Jesse Dijkema

Coach

Jesse is een coach die zich focust op spiermassa en fitheid, met een speciale passie voor sportvoeding.

Oorspronkelijk is Jesse een voetbalgek, maar sinds 2016 is hij professioneel bezig met fitness. Jesse is maximaal gecertificeerd als Personal Trainer bij EREPS als Graduate Exercise Professional, Sport Nutrition coach en Sport Specific coach, daarnaast is hij (sport)auteur. Met een praktische en resultaatgerichte aanpak heeft Jesse jongeren, ouderen, sporters en ook geblesseerden geholpen aan een sterker en vitaler lichaam. Alle studieboeken en vlieguren als coach hebben van Jesse een expert gemaakt op het gebied van krachttraining en sportvoeding.

Ook liggend op de bank is Jesse met sport bezig. Zo vaak als mogelijk staat er thuis voetbal aan op de televisie, maar van een vermakelijke serie is Jesse ook niet vies. Verder kookt hij graag, net zo graag als dat hij zijn creatie opeet.

Randy van Loo

Coach

Met meer dan tien jaar ervaring in het creëren van esthetische veranderingen is Randy een coach die zijn passie voor fitness al sinds 2012 koestert en er nog steeds elke dag mee bezig is. Hij richt zich voornamelijk op transformaties en gelooft dat balans de sleutel is tot succes. Na zijn opleiding aan het CIOS heeft Randy meer dan 5 jaar praktijkervaring opgedaan en heeft hij talloze mensen geholpen om een fit en vitaal lichaam te bereiken.

In zijn vrije tijd is Randy altijd op zoek naar nieuwe inzichten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Hij vindt het ook belangrijk om tijd te besteden aan sociale activiteiten en gaat graag naar feestjes. Randy is het perfecte voorbeeld van een gebalanceerd leven met zowel een sociaal als fit aspect.

Wil jij werken aan het lichaam van je dromen? Dan is Randy de coach die je zoekt!

Joshua Amatsetam

Coach

Maak kennis met Joshua! Een gedreven en leergierige coach die zich specialiseert in krachtige fysieke resultaten.

Joshua heeft zich als Powerlift-coach ontwikkeld en beoefent deze sport zelfs op nationaal niveau. Als topsporter weet hij als geen ander wat het is om het maximale uit jezelf te halen. Hij zal jou dan ook helpen om net die extra stap te zetten en je doelen te behalen.

Joshua blijft zichzelf continu ontwikkelen om zijn kennis te vergroten en de nieuwste technieken te kunnen toepassen. Hij weet als geen ander hoe het is om met een coach samen te werken en heeft daardoor een goed inlevingsvermogen om zijn klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Ben jij op zoek naar meer discipline, wil je graag sterker worden en er esthetischer uit zien? Dan is Joshua de perfecte coach voor jou!

Bernard Reichling

Coach & Eigenaar

Bernard is een resultaatgerichte online transformatiecoach met een passie voor groei.

Naast zijn werk als coach en eigenaar van Project IJzersterk is hij een eeuwige student die altijd bezig is om zijn kennis en kunde te vergroten.

Al sinds 2016 is hij actief als coach en heeft hij honderden mensen getraind en meerdere Men’s Health-covermannen begeleid. Deze praktijkervaring en de opleidingen die hij heeft gevolgd maken hem een expert op het gebied van training en voeding voor spiergroei en vetverlies.

In zijn eigen trainingen richt Bernard zich op spiergroei. Bernard is niet altijd fit en sterk geweest, zijn lichaam en kennis zijn gegroeid door een combinatie van passie en hard werken. Bernard zijn aanpak staat voor hard trainen, slimme voeding en recht op het doel af.

Thijs Haasnoot

Coach

Dit is Thijs. Met ruimte voor humor en een nuchtere aanpak is hij sinds 2012 mensen naar hun doelen aan het helpen.

Kracht, massa en ijzer zijn zijn heilige triniteit. Wat hem drijft in zijn eigen training is super sterk zijn en tegelijkertijd goed eruit kunnen zien. Zijn sportieve wortels zijn terug te vinden in de vechtsport, wat verklaard dat hij met veel plezier elke zondag UFC terug kijkt.

Hij leest graag over training en voeding, maar ook geschiedenis, psychologie en filosofie zijn terug te vinden in zijn boekenkast. Zijn lievelingsfilms zijn 300 en gladiator, in die volgorde. Gevolgde opleidingen zijn o.a CIOS sgv, Menno Henselmans PT cursus en Precision Nutrition.

Daarnaast leerden duizenden bladzijden en uren op het internet, honderden klanten en kilo’s chalk hem wat er voor nodig is om gespierd, droog en sterk te zijn.

Zijn specialiteit ligt in spiermassa opbouwen, vet verliezen en tegelijkertijd kapot sterk worden.

Don van Tongeren

Coach

Don is een IJzersterke online coach die zich focust op de ontwikkeling van spiermassa, kracht en een sterke discipline.

Als ex topsporter weet hij hoe het is om het maximale uit jezelf te kunnen halen en net dat extra beetje te kunnen geven. Don geeft je de tools om zelf ook die extra stap te zetten en jezelf te overtreffen. Hij deelt graag zijn ruime kennis en ervaring als atleet en coach en weet daardoor het beste uit zijn klanten naar voren te brengen. Hij is de perfecte coach om mee droog te trainen, sterker te worden of voor een fotoshoot te preppen. Hij leert je niet alleen de gewoontes om je doel te behalen, maar ook om je nieuwe lichaam te onderhouden.

Don heeft zelf Diabetes en weet dan ook goed hoe om te gaan met tegenslagen. Hij helpt je dan ook graag door moeilijke punten heen binnen je trainingen en andere aspecten in je leven waar je tegen aan loopt die je progressie hinderen.

Wil je maximaal resultaat behalen, spiermassa opbouwen of droog trainen als nooit tevoren, dan is Don de coach voor jou.

Joris Lunde

Coach

Coach Joris is een gecertificeerde personal trainer met een no-nonsense aanpak in zijn coaching. Als online coach begeleidt hij je door jouw kracht en spiermassa naar het volgende niveau te brengen.

Joris maakt gebruik van een persoonlijke en meetbare aanpak, met flexibiliteit voor de imperfectie van het dagelijkse leven. Hij zorgt ervoor dat jij kan aankomen in spiermassa en/of droger wordt dan de sahara, op een toegankelijk niveau.

In zijn trainingscarriere is Joris tientallen kilos aan spiermassa aangekomen, dus hij weet hoe het is om een fysieke transformatie te maken.

Door zijn eigen ervaring als krachttrainingsatleet, gecombineerd met jaren praktijkervaring als coach, brengt hij jou naar het het volgende niveau met gewoontes voor het leven.

Wil jij een fysiek waar je u tegen zegt, gecombineerd met de kracht die je verwacht van een droog en gespierd lichaam? Dan is Joris de coach voor jou.

Romy van dijk

Coach

Coach Romy:

“Doorgaan bij tegenslagen, dat is wat topsport mij geleerd heeft. Echter is dit niet alleen belangrijk voor topsporters, want iedereen krijgt ermee te maken.

Ik ben niet altijd fit geweest, maar fit zijn, je sterk voelen en lekker in je vel zitten maakt alle facetten van het leven leuker. Daarom ben ik van mening dat sport en gezonde voeding altijd een plekje in je leven moet hebben. Het is iets waar je bij tegenslag op kunt terugvallen en ervoor zorgt dat je sterker in het leven staat.

Nu de wedstrijden achter mij liggen help ik anderen om sport ook onderdeel van hun leven te maken. Al 6 jaar zet ik me in als personal trainer. Samen met mijn cliënten ga ik op zoek naar een werkwijze die duurzaam is zodat ze zich altijd sterk en fit kunnen voelen.”

Jesse Dijkema

Coach

Jesse is een coach die zich focust op spiermassa en fitheid, met een speciale passie voor sportvoeding.

Oorspronkelijk is Jesse een voetbalgek, maar sinds 2016 is hij professioneel bezig met fitness. Jesse is maximaal gecertificeerd als Personal Trainer bij EREPS als Graduate Exercise Professional, Sport Nutrition coach en Sport Specific coach, daarnaast is hij (sport)auteur. Met een praktische en resultaatgerichte aanpak heeft Jesse jongeren, ouderen, sporters en ook geblesseerden geholpen aan een sterker en vitaler lichaam. Alle studieboeken en vlieguren als coach hebben van Jesse een expert gemaakt op het gebied van krachttraining en sportvoeding.

Ook liggend op de bank is Jesse met sport bezig. Zo vaak als mogelijk staat er thuis voetbal aan op de televisie, maar van een vermakelijke serie is Jesse ook niet vies. Verder kookt hij graag, net zo graag als dat hij zijn creatie opeet.

Randy van Loo

Coach

Met meer dan tien jaar ervaring in het creëren van esthetische veranderingen is Randy een coach die zijn passie voor fitness al sinds 2012 koestert en er nog steeds elke dag mee bezig is. Hij richt zich voornamelijk op transformaties en gelooft dat balans de sleutel is tot succes. Na zijn opleiding aan het CIOS heeft Randy meer dan 5 jaar praktijkervaring opgedaan en heeft hij talloze mensen geholpen om een fit en vitaal lichaam te bereiken.

In zijn vrije tijd is Randy altijd op zoek naar nieuwe inzichten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Hij vindt het ook belangrijk om tijd te besteden aan sociale activiteiten en gaat graag naar feestjes. Randy is het perfecte voorbeeld van een gebalanceerd leven met zowel een sociaal als fit aspect.

Wil jij werken aan het lichaam van je dromen? Dan is Randy de coach die je zoekt!

Joshua Amatsetam

Coach

Maak kennis met Joshua! Een gedreven en leergierige coach die zich specialiseert in krachtige fysieke resultaten.

Joshua heeft zich als Powerlift-coach ontwikkeld en beoefent deze sport zelfs op nationaal niveau. Als topsporter weet hij als geen ander wat het is om het maximale uit jezelf te halen. Hij zal jou dan ook helpen om net die extra stap te zetten en je doelen te behalen.

Joshua blijft zichzelf continu ontwikkelen om zijn kennis te vergroten en de nieuwste technieken te kunnen toepassen. Hij weet als geen ander hoe het is om met een coach samen te werken en heeft daardoor een goed inlevingsvermogen om zijn klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Ben jij op zoek naar meer discipline, wil je graag sterker worden en er esthetischer uit zien? Dan is Joshua de perfecte coach voor jou!

Klaar om IJzersterk te worden?